فرآيند ثبت نام دانشجويان در سامانه نقل و انتقالات در نيمسال آتي

سه شنبه ٣٠ اردیبهشت ١٣٩٩ ساعت ١٠:٤٧ ق.ظ   ( بازدید : 10 نفر )

قابل توجه دانشجویان متقاضی مهمانی -انتقالی

با عنایت به بحران شیوع ویروس کرونا در کشور و با توجه به دریافت جدول زمان­بندی سامانه نقل و انتقالات از سوی وزارت متبوع، نظر به کاهش حداقلی مراجعه حضوری دانشجویان در این شرایط، موقتاً موارد ذیل اعلام می­گردد:

1- متقاضی می­بایست فرم مربوطه (مهمان و یا انتقال) را از سایت مدیریت امور آموزشی دریافت و پس از تکمیل مشخصات و درج موارد ضروری (دروس، تعداد واحد، نیمسال و...) و مستندات درخواست را در سامانه بارگذاری نماید.

2- ثبت نام در سامانه نقل و انتقالات به منزله شروع فرآیند می­باشد و از دریافت فرم مهمان و یا انتقال به صورت فیزیکی از دانشجو خودداری می گردد.

3- مدیریت اخذ نظریه اساتید مشاور و تأییدیه امور مالی به نحو مقتضی بعهده دانشکده می باشد.

4-توضیحات تکمیلی (نظریه گروه و شورای آموزشی دانشکده و ...) توسط کاربر محترم سامانه در دانشکده، در قسمت نتیجه درج و جهت تصمیم­گیری نهایی به آموزش کل ارجاع می گردد.

5-دانشجو می بایست طبق بازه های نقل و انتقالات از سامانه درخواست خود را پیگیری نماید و از حضور خودداری نماید.

6- در صورت داشتن مشکل و یا سوال در خصوص نقل و انتقالات با کارشناسان آموزش دانشکده تماس بگیرید.