قابل توجه دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی رشته های بهداشت

دوشنبه ٧ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١٠:٤١ ق.ظ   ( بازدید : 124 نفر )

عدم مراجعه به دانشکده از 12 الی 31مرداد 98

کلیه فارغ التحصیلان قبل از مراجعه حضوری جهت فارغ التحصیلی :با توجه به تعطیلی دانشکده در بازه  شنبه 12 مرداد الی پنجشنبه 24 مرداد 98 در اسرع وقت طبق دستورالعمل ذیل اقدام نمایند و از مراجعه در تعطیلات خودداری نمایند:

1- از کامل بودن کلیه مدارک ثبت نامی خود اطمینان حاصل نمایند .

2- از گذراندن کلیه واحدهای تئوری و عملی و کارآموزی خود طبق توزیع ترمی مربوطه اطمینان حاصل نمایند.

3- پس از ورود به پورتال دانشجویی خود  از ثبت نهایی کلیه نمرات خود اطمینان حاصل نمایند.

4- کلیه دروس پایه ، اختصاصی را با گروه آموزشی مربوطه گذرانده باشند در غیر اینصورت به دلیل نیاز به مکاتبات در اصلاح سوابق دانشجویی،  فارغ التحصیلی این عزیزان  پس از رفع مشکلات مذکور انجام خواهدشد.

5- کلیه دانشجویان فارغ التحصیل قبل از حضور، از سه شنبه اول مردادماه 98 ساعت 10 صبح به بعد میتوانند با آموزش کل با شماره 31511204 تماس حاصل کرده و از ارسال پرونده ها به اداره کل آموزش و تایید فارغ التحصیلی خود توسط آموزش کل دانشگاه ، اطمینان حاصل کرده و سپس جهت دریافت برگه تسویه حساب مستقیما به اداره کل آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.

6- خبرهای سایت  دانشکده را در خصوص فارغ التحصیلان پیگیری نمایند